Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2018 07:15 - Промениш ли мисленето си, променяш и Вселената.
Автор: jokera Категория: Хоби   
Прочетен: 2259 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Всичко около нас, цялата Вселена е едно мисловно състояние...промениш ли мисленето си, променяш и Вселената.

Когато оперирате с Таро, вие трябва да владеете емоциите си. В никакъв случай не бива да се ръководите от спонтанни емоционални реакции. Това не означава да нямате емоции. Даже напротив, не само трябва да имате, но и да придобиете умение да ги изживявате в пълната им интензивност. Ако не сте способни да почувствате собствените си емоции, невъзможно е да усетите чуждите и да се отворите към тях. Просто трябва да имате пълен контрол над емоционалното си състояние.
image

Карта таро за деня - Двойка Пентакли
Тълкуване според: Таро Друиди и Уика
Колода карти: Таро Друиди и Уика
Изтеглена: обърната карта

                                             Двойка Пентакли
image

Ключови думи 
Равновесие, Доверие, Игривост
Тълкуване:
Може би е нужно да потърсите равновесие в живота си, но не чрез вглъбяване и предпазливост, а чрез доверие и игривост. По принцип пентаклите се отнасят до материалното благополучие и практическите въпроси и тук картата представя подемите и спадовете на материалното богатство – макар че колебанията не са много големи и печалбите или загубите са минимални. Ако картата излезе в съседство с Дворцова карта, представляваща определен човек от обкръжението ви, възможно е този човек да ви предложи помощ или съвет.
Съблазнително е да носиш две дини под една мишница, но усилието може да доведе до стрес. Две или повече работи, два дома, повечко ангажиращи връзки – или каквото още там са вашите дини – всичко това може да се окаже непосилно бреме.
image
Все пак, картата носи заряд от оптимизъм и игривост, а отвъд играта и шегата – дълбоко разбиране за танца на живота. Налага ви се да жонглирате между няколко неща, но това, което прави усилието ви радост, а не бреме, е нагласата да изпитвате щастие от простия факт, че живеете.
image
Обърната карта:
Жонгльорите са забавни, но на всички ни се е случвало да се опарим от тяхната безотговорност и нахалството им да смятат, че могат да минат през живота, лавирайки между ангажиментите си – независимо дали става въпрос за чувства или пари. Рано или късно безхаберието и инфантилноста ги хваща в капан и те се оказват затънали в дългове – изразходвали са не само капитала си, но и доброто чувство на околните. Обърната, картата означава, че сте заплашени от загуба на пари, енергия и доверие. Не сте в състояние да установите равновесие в живота си, да се концентрирате върху целите си или ви липсва самодисциплина. Линията разделяща безгрижието от безотговорноста, е тънка и може би вече сте я пресекли.
image
                                                    https://web.facebook.com/Таро-78-тайни
image




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jokera
Категория: Туризъм
Прочетен: 3698477
Постинги: 346
Коментари: 1374
Гласове: 3078
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031