Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2011 13:46 - Малък инцидент по Великден
Автор: pontis Категория: Новини   
Прочетен: 2945 Коментари: 2 Гласове:
17

Последна промяна: 24.04.2011 16:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Всъщност са няколко, даже ужасно много.


Но два се набиват в очи от локалните телевизионни мрежи. Първият е, че непознат от Галатея възкръснал преди 2 бона без някакви стинки. Значи имаме повод за напиване. Илюстрирана е обилно с необръснати и предимно грозновати мъже, облечени в бурки, върху които са провесили перпендикулярни амулети.


Вторият – шестима младежи били прегазени на място, съвсем без да ги боли и съвсем за малко, от един непознат за тях индивид, докато се разхождали за кратко и съвсем необмислено в някакъв случаен момент на времето, което някакъв друг индивид от Галатея, или някой друг член от неговото семейство им спрял, защото не са си платили повече(?), или защото без да иска (но знаел и можел всичко да си прощава) натиснал секундарника; по един тротоар, на една разбита улица с дупки като взривени камилски яйца, в един световно неизвестен град с името на един световно непознат тракийски вожд, завършил Магнаурската школа в Цариград, който дори не предполага, че един такъв вид град, е кръстен на него, защото не е прилично градовете в издънена от подагра държава, в която живеят и турци, да се кръщават на турци, които са управлявали един нищожен народ, който срещнали случайно да се размотава на един кръстопът. Сега ВМРО ще пребият и последния свидетел на Йехова, който носи вратовръзка, защото това е патриотично, а свидетелите не се препоръчват. Успокояващото е, че този, който прегазил въпросните бивши младежи, е под наблюдение, и следят “развитието на обстоятелствата около инцидента”.

 

В същия този скучен ден, в същата тази уникална до корените на непоникналите си картофи държава, докато бившия готвач на бившия първи сплиташе козунак по стара и изпитана от бившия първи рецепта, а настоящият първи е предпоследен по наличието на интелект (защото не искам да обидя следващия), по телевизионната мрежа с гордото име нова, или всяка друга, дори измислените до безмозъчност и неприличие от някой разгонен продуцент водещи мажоретки, за един нищожен и несъществен момен(!) престанаха да протъркват един раиран диван с добре оформените си седалищни площи.

 







Гласувай:
18



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lado - Чак сюрреалистично :(. . . . . А от...
24.04.2011 16:18
Чак сюрреалистично :(.....А откакто спрях да гледам директните и репортажни нови, стари и "мачкан лак" ТиВита, и да се осведомявам по нета, вътрешният ми мир леко се повъзстанови. Верно - неграмотно списвани мрежови новини, но пък списователите не са премиери, и са без физиономии. Своего рода предпазни ръкавици си слагам, че и маска на лицето....
цитирай
2. despinida - Не знам има ли тук пръст съдбата...или друго нещо...
25.04.2011 18:35
но се убеждавам, че ходенето на църква, без да носиш в сърцето си вяра, е пагубно...
Спрете се хора...
Така и така ще се умира, нека да е по естествен начин...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: pontis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2047141
Постинги: 1003
Коментари: 8100
Гласове: 23093
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031