Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2010 14:18 - Защо Георги Първанов няма право да бъде Президент на Република България?
Автор: pontis Категория: Политика   
Прочетен: 10424 Коментари: 44 Гласове:
18

Последна промяна: 30.03.2010 14:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 image

Не защото това го искат от ГЕРБ. Не и на основанията, които жалката им, събрана от Бойко Борисов измежду най-окаяната част от населението парламентарна група, е „сътворила” в поредната ярка проява на посредственост.

 

Не и заради това, че е отстрелял някакъв козел в Казахстан или в Узбекистан или където и да е. (Всъщност това да убива беззащитни животни е най-малкото, в което можем да го обвиним).

 

Не и заради това, че яде агнешко по Великден.

 

Не и заради това, че е записал жалкото пискливо гласче на Симеон Дянков.

 

Защото това са пълни глупости.

 

Има обаче няколко причини, поради които това същество, отдавна изгубило човешкия си вид, наречено Президент (с цялата си наглост), няма право да бъде олицетворение на нацията (отдавна изгубила правото си да се нарича нация):

 

  1. Защото е бил агент, на когото и да е, позволил си е да доносничи или да го „вербуват”- знаете ли какво значи това? Значи край, значи смърт на човешкото. А когато човека умре, той не става и за агнешко. Става мърша.

 

  1. Защото се гаври, като пунтира, че се бори за вас, за нас, като критикува правителството на ГЕРБ. Защото и умрял кон може да критикува едно правителство, което не управлява. Но Гоце- Георги Първанов, наистина няма това право. Защото той отдавна го е изгубил.

 

  1. Защото той много добре, ама толкова добре е знаел какво се случва през последните няколко години в тази страна. Кой краде и кой се облажва. С колко, как, до последната стотинка от десетките милиони.

 

  1. И, на последно място, защото вчера честитил рождения ден на Ахмед Доган, който е олицетворение на цялата мерзост и зловонност, излъчвана от мършата на българската политическа върхушка през последните 20 години. Е, това вече е черешката на тортата. Гнила, разложена, тъмно кафява, пълна с червеи и все пак „червена”- като цвета, с който продължават да злоупотребяват …. Искате ли да продължава да ви я пъха в устата?

 



Тагове:   България,


Гласувай:
21



1. анонимен - и защо е жабешкото крякане в блатото...
30.03.2010 16:23
Бойко , Цецко Цецка...всъщност ни подсказват, че следващият 'спасител" ще е партията на Гоце...и номерът ще мине... вЕрвайте ми
ако не се стегнем
Сн С
цитирай
2. pontis - нищо чудно...
30.03.2010 16:29
след като номера е минал веднъж, два ... колко пъти.... един ли, сто ли?
цитирай
3. анонимен - БЕЗСМЪРТНИ СА...
30.03.2010 16:34
затова си градят пантеони...
остава да видим ще останат ли роби..
Сн С
цитирай
4. анонимен - ne ni e nujen
30.03.2010 17:30
pfuu.. 4ak se otvratih.. iiaaakk..
za6o li ni e nujen prezident, se pitam za poreden pat.. sled kato s ni6o ne doprinasq za dyrjavata i blagoto na horata..
da sdava posta i da si jivurka kato obiknovenite horica..
цитирай
5. анонимен - priznanie
30.03.2010 17:34
gorenapisanoto e samata istina.
цитирай
6. pontis - анонимен 4,
30.03.2010 17:35
едно добро пожелание ... остават няколко дни до Великден. Дали ще ни зарадва?
цитирай
7. анонимен - bullshit
30.03.2010 17:40
Глупости големи !
цитирай
8. анонимен - И в какво точно се състои сътрудн...
30.03.2010 17:40
И в какво точно се състои сътрудничеството на Първанов на ДС.Чели ли сте досието му.Защото сътрудник не значи обезателно доносник.Поздравил Ахмед Доган за рождения му ден-а случайно да си спомняте каква върволица от хора беше пред сараите на тези рожденни дни когато той беше във власта.Даже един сегашен политик му подари куче "Българска овчарка" от своя развъдник.А правителството е критикувано с пълно основание.И този човек е Президент втори мандат.Няма как да го харесват всички-за това са изборите.Който спечели повече гласове става Президент.Даже и когато едно време отчитаха 99% на изборите пак много хора не харесваха избраните.А голямата заслуга Първанов да е президент е и на едни хора ,които предадоха синята идея издигайки смешни кандидатури.Ще си му сърбаме попарата още 2 год,както сърбаме попарата на сегашното правителство
цитирай
9. анонимен - АЛЕКС
30.03.2010 17:43
Поредната конспирация,както навремето с Костов свали правителство и след 4 години бам Царя с огромно мнозинство.Очаквайте след ББ някои нов месия,жалко за тея който ги мислят плановете вече сте Аут-ъф-фешън!
цитирай
10. pontis - анонимен 8,
30.03.2010 18:31
а какво значи сътрудник? пак същото. Доносник. Безпринципна преданост. Изпълнител. Други синоними?
цитирай
11. анонимен - @ 10 - ооо това са много топли думи за Гоце
30.03.2010 18:45
предател, унищожител, деморализатор, заличител на няколко поколения българи

@8 , къде са децата ти...явно в някой джип
Сн С
цитирай
12. анонимен - Анонимен 8 до 10 и 11
30.03.2010 19:18
Ами сътрудник примерно е бил и Божидар Димитров-писал е анализи за Македония,а Първанов е писал анализи за Балканите.Това са сътрудници,а доносници са тези които са клеветели ,че някой разказва вицове или не обича БКП.Такива неща в досието на Първанов няма.А на оня дето качва децата ми на джип ще кажа ,че са студенти-единия в Пловдив ,другия в Бургас и за голямо съжаление гласуваха за ГЕРБ и нямат джипове за моя радост.Ако не ги прогонят гениите които ни управляват в чужбина,се надявам да успеят да си купят джипове но с работа и знания .И не всеки който не поддържа мнението ви е комунист или мутра.Половината хора харесват някой ,другата половина не го харесват
цитирай
13. анонимен - pontis, ето има нужда от check list за правилно гласуване
30.03.2010 19:39
поне децата да не се поддават на пропагандни внушения.

@12- странно ви е разбирането за "харесване" и "нехаресване". Аз пък нямам досие на агент от ДС.
Не разбрах къде виждате синовете си в модела на Гоце.
Сн С
цитирай
14. анонимен - Даже и името му не е истинско.
30.03.2010 19:42
Не че не одобрявам инпийчмънта като процедура, но от тази статия ми става гадно.Доста повърхностно и твърде безстойностно са изразени причините. Нищо не е казано по главното.Първанов е фигура паралелно поставена с тази на Путин сякаш да покаже, че на тази територия наричана все още България, нищо не се е променило.А дали е бил доносник или сътрудник-какво значение има, като знаем, че е извървял целият път на политическа кариера до ръководител на една осъдена партия.
Импийчпънта съм сигурен, че няма да мине.Комунистите са си изградили цяла система от отбранителни валове.Особено тези след парламентарното решение.
Но все пак ще се види в парламента, кои и за какъв тип демократични промени са.Защото с подставени лица в парламента се връщаме с 20 години назад.
цитирай
15. анонимен - BUSH
30.03.2010 20:03
NJAMA LOGIKA V TOVA , KOETO PISHESH . PARVANOV S NISHTO NE E PO-LOSH OT PREDISHNITE PREZIDENTI . AKO AZ BJAH AGENT NA DS , AZ SHTJAH DA SE GORDEJA S TOVA ! ZASHTOTO BALGARIJA IMASHE NACIONALNA SIGURNOST I NACIONALNO DOSTOJNSTVO PRI SOCIALIZMA . KATO MAHNESH PARVANOV KOGO SHTE SLOJISH ! NJAKOJ "DEMOKRAT" OT RODA NA JELJU JELEV , KOJTO PRATI BG 50 GODINI NAZAD ! DORI I BALGARSKI DOMATI VECHE NJAMA ZARADI NEGO. KOGO SHTE SLOJISH ZA PREZIDENT ? NE MOJE SAMO DA SE RAZRUSHAVA , TRJABVA I DA SE GRADI . DORI I DA ISKASH DA MAHNESH PREZIDENTA ,NE MOJESH ! ZASHTO PODSKACHASH TOGAVA ?!
цитирай
16. анонимен - Който и да е !
30.03.2010 20:23
Който и да е президент,винаги ще се намерят българи които да го плюят!
Дори Господ да ни стане президент ,пак ще има такива!
Вервайте ми!
П.С....а колко от тук пишещите знаят в коя държава няма агентура,вътрешна и външна.... и правят ли разлика между чисто технически,исторически и военни
анализи...голяма е разликата между анализатор и доносник,но тази разлика не е по акъла на всеки,затова и примитивизма в оценките е доминиращ. Това в момента е пещерен демократизъм,а какво е демокрация едва ли някои подозира,че това е диктатура на закона заради всички нас , независимо дали плюем на улицата,пикаем по кюшетата или караме джиповете си. Всичко нагоре от необходимия статус за едно достойно човешко съществувание се облага с данъци и то големи! Пожеланието ми за всички е да плащат високи данъци...а ако аз съм кадърен,да плащам повече от тях. Дано сте ме разбрали момчета и момичета!
цитирай
17. ok3223 - Кой си ти
30.03.2010 20:25
да даваш категорични оценки с такъв апломб на един президент, само за това, че е се озовал на поканата на ДС, да даде научна оценка като историк и учен-експерт на въпроси, свързани с Македония и нашата външна политика.
Всяка секретна служба, разузнаване, МИ-5-6, ЦРУ, ДАНС и тн., във всяка държава по света прибягват до услугите на учени от всякакъв вид и род, който дават компетентни и научно обосновани разяснения, и преценки по широк кръг от въпроси от от различно естество. По въпроси от история, геополитика, медицина и тн., до въпроси на атомната физика и разпада на атома.
Зависи от нуждите в момента и пробвелмите над които работи секретната служба. Професионалните разузнавачи не са учени и затова се прибягва до услугите на професионални учени, КОГАТО РАБОТАТА ГО ИЗИСКВА. Просто института, университета, академията и тн. изпълнява срещу заплащане конкретна поръчка на службата. А академията, института и тн., възлага поръчката, зависи от естеството и обема на конкретен учен, или група учени. ТОВА Е СТАНДАРТНА ПРАКТИКА В ЦЕЛИЯТ СВЯТ.
И за тази работа ти наричаш преидента доносник. Не си юрист май за какъвто се преставяш, а комплексар, който избива комплекси, като ругае невъздаржано човека, който е избран от 2 милиона българи да преставлява и олицетворява България в момента. Кой си пред вота на толкова българи и избрания от тях президент. Абсолютна нула.
Може да не ти харесва Първанов като човек. Като юрист, ако си такъв, уважавай поста, който заема и народния вот. Иначе като юрист си един комплексиран глупак и нищо повече.
Ако си учил конституционно право би трябвало да знаеш, че ношия президент е чисто преставителна фигура със силно ограничени пълномощия и власт, и не участвува пряко в управлението на страната. От него не зависи нищо. Не е с пълномщията и отговорностите на руския или френския президенти.
Поздравите на Доган се изпращат чисто служебно от канцеларията на президента, като елемент на вежливост. Преидента може и да не знае това.Води партия с 38 народ.престав. в НС. Важна полит.Фигура е. Или не е така?
цитирай
18. анонимен - Prvanov -da, Kozelyt -ne!
30.03.2010 20:34
po typa zastite na Cocevranov ne biah 4el, dori kelotite na pisa4a sa izuti i obyrnati kym Fedoska-razpraat 4e obi4ala da byrka bez znacenie v kakvi zadnici, stiga da ima nesto vytre , kafiavo sho mnogo prili4alo na planiski med.

Prvanov e nai stabilniat politik i sys i bez i s nula putiovstini, ste si ostane nai-priemniat politik v poslednite 20 godini.

a az ne sym glasuval za nego! predstavim si kolko ste se kefiat glasuvalite za nego utre kogato marku4at na pojarnikaria visne i Ceca ot Plievyn dotrkuli golemoto cukal da go izpikat, toi sladur pojarnikariat De Mutrio Von Barisov Bash Pehlivan Sersen Broiko!
цитирай
19. ok3223 - Тъпако
30.03.2010 20:47
Не занае български да пише, а седнал да дава мнения.
Има се хас и като теб тъпаци да гласуват за Първанов.
цитирай
20. анонимен - aloo nomer 19, OK3223
30.03.2010 20:51
abe to okash li vikash ne te znam svinio, ama ako si zakysal za hapove sys specialno prednaznacenie deto ti gi butat otzad se obadi na 911, okai 911, okai be inace she zeme ti zasyhne gyzeto i kato pone4is da prdnesh shte se izkasliash i pres ushite na propan metan i suh 4esn, govedo, svinsko.

4estit Felik den, i poznao koi ste te izFuka pres velikata nost? tvoia mil sred liav pryst pubere gnil
цитирай
21. lado - Братко, харесва ми когато караш ...
30.03.2010 21:10
Братко, харесва ми когато караш феновете на Гоце да пръскат слюнки като подобие на Ниагарския водопад. Ето тогава постът е успял - не когато те хвалят съмишлениците, а когато тапирите беснеят!
цитирай
22. анонимен - Сандон - Доган е компроментиран тотално
30.03.2010 21:24
Първанов стана президент благодарение на Доган. От тук тръгват най-многото беди.
Както и при Станишев.
Той затова е създаден.
С неговата подкрепа /багословия/ да се избира този, който по сценария трябва да бъде победител.
Следващия президент как ще се избира?
Пак ли Доган ще решава?
Доган да се маха, има си пари, да ходи където си иска. С новата си млада и красива жена.
А българите и турциге ще продължат да се мъчат с ъс сбъркания и провален преход.
цитирай
23. gigas - обръщение към анонимен 4
30.03.2010 22:09
анонимен написа:
pfuu.. 4ak se otvratih.. iiaaakk..
za6o li ni e nujen prezident, se pitam za poreden pat.. sled kato s ni6o ne doprinasq za dyrjavata i blagoto na horata..
da sdava posta i da si jivurka kato obiknovenite horica..

не е така! той също трябва си изкарва хляба с нещо, не го винете, че е малоумник и не може да си води нормален бизнес като НОРМАЛНИТЕ хора... не че са останали много такива, но аз все още съм на мнение, че трябва да има президен въпреки че трябва да се смени! Без президент няма да стане по-добре, повярвайте ми!
цитирай
24. crisis - Този спор изпростя и се принизи благодарение на Гоцефилите.
30.03.2010 22:19
Няма нужда от много думи.
Аз не се гордея от Президента си. Яд ме е и ме е срам, че президент на България е агент Гоце, изградил кариерата си на слугинаж и връзката си ДС.
Аргументите, че агентурната му дейност е била писането на исторически статии са не състоятелни.
Делото му е прочистено основно, за което има следи и може да се предположи, че е имал и други недостойни дела.
Във всеки случай, всичко това смърди...
цитирай
25. podvodni - Питащт "Гоцефил"
30.03.2010 23:01
crisis написа:
Няма нужда от много думи.
Аз не се гордея от Президента си. Яд ме е и ме е срам, че президент на България е агент Гоце, изградил кариерата си на слугинаж и връзката си ДС.
Аргументите, че агентурната му дейност е била писането на исторически статии са не състоятелни.
Делото му е прочистено основно, за което има следи и може да се предположи, че е имал и други недостойни дела.
Във всеки случай, всичко това смърди...

Както можеш да предположиш че имал недостойни дела така можеш да предположиш че е имал и достойни. Едвали би се гордял с президент - малоумен престъпник като Дж. Буш 2 който изби 3000 души зада разпали 2 войни в интерес на корпорациите.Или с баща му който е бил служител ва ЦРУ и е съпричастен към убииството на Кенеди. Били се гордял с президент като Обама който получава нобел за мир поради това че увеличи контингента си в Афганистан? А с национален предател като Петър Стоянов който предаде националната светиня "История Българская" на гърците, който не могат да я унищожат само защото е историческа ценност. Вярно е смърди , но не от нас.
цитирай
26. анонимен - doomchant
30.03.2010 23:09
Казвате че е доносничал, а имате ли доказателства за това? Едва ли и в такъв случай значи клеветите. А и доносите тогава, и клеветите днес, имат за цел да омаскарятват и да съсипват кариера и живот. Така че ми е много интересна вашата морална позиция - да го обвинявате, че е правел това, което вие правите с тази статия. Докажете че е правил доноси, намерете някой, който е бил предаван, омаскаряван, или пък клеветен от президента и едва ли ще има българин, който да не се съгласи с вас. Обаче с тази неподкрепена с никакви факти статия вие се превръщате в клевтник и по-скоро вашият морал е под въпрос.
цитирай
27. sbong - Новият идол
30.03.2010 23:30
Поклонете се на Гоце!Целунете бомбетата на неговите опинци!Па кажете:Вожде,към светли бъднини води ни!
цитирай
28. анонимен - eze ke vi kaem 4e Goce e velik revo...
30.03.2010 23:55
eze ke vi kaem 4e Goce e velik revolucioner za makiate Makedonia, vie usrane bugre da lapate na Upama crnio refolver
цитирай
29. анонимен - Защо някои от управленците на власт са там където не им е мястото?
31.03.2010 00:01
А има ли право Божидар Димитров да бъде министър?Ами и той е от агентите.Защо плюеш по ПРЕЗИДЕНТА ,а мълчиш тъпо за Божидар ???Защо не казваш,че човек като Сидеров няма място в Парламента ? То не беше гаменско поведение в самолета,то небеше там някакви подписи ,че му дължат някои негови хора по 150000лв.Да броюя ли още.Отива ли му на един политик поведението на Волен,което демонстрира в предаването "Сеизмограф"Или не си чул и видял - аз се отвратих.И този човек е най-верния слуга на ББ.Ако всички са като Божидар,Волен и т.н.........господ да ни пази.Дрън ,дрън за ПРЕЗИДЕНТА та да си прикрием своята некадърност.Докога !!!За г-н Първанов гласувахме над 2000000 народ.Е и? Спрете.
цитирай
30. анонимен - Kakъвто народа такъв и президента им и другите там...мърши!
31.03.2010 00:15
..............Както каза www.zahariada.bolg.bg ,"...това е последният ми постинг, защото тук никой нито може да чете, нито да мисли.."
цитирай
31. lado - А има ли право Божидар Димитров да ...
31.03.2010 07:48
анонимен написа:
А има ли право Божидар Димитров да бъде министър?Ами и той е от агентите.Защо плюеш по ПРЕЗИДЕНТА ,а мълчиш тъпо за Божидар ???Защо не казваш,че човек като Сидеров няма място в Парламента ? То не беше гаменско поведение в самолета,то небеше там някакви подписи ,че му дължат някои негови хора по 150000лв.Да броюя ли още.Отива ли му на един политик поведението на Волен,което демонстрира в предаването "Сеизмограф"Или не си чул и видял - аз се отвратих.И този човек е най-верния слуга на ББ.Ако всички са като Божидар,Волен и т.н.........господ да ни пази.Дрън ,дрън за ПРЕЗИДЕНТА та да си прикрием своята некадърност.Докога !!!За г-н Първанов гласувахме над 2000000 народ.Е и? Спрете.

Това е капана на партокрацията , маскиран като демокрация.
Облъчваш маргиналите, че те командват с мнозинството си - кебапчета на циганите - и хоп ! Гоце - президент на всички цигани!
Тъпаците винаги са по-голяма бройка от умните. Ама и чувството за самосъхранение да им избяга - това само зомбирано население може да го допусне.
цитирай
32. pontis - видно от тясно специализираните коментари
31.03.2010 08:23
относно теорията и практиката на агентурната дейност, явно професионалисти в тази област дал (но не бог, а тоталитарните структури и идеология), което е добре известно. Хубаво е да има професионалисти, но за съжаление на някои, тази професия отдавна е останала безполезна поради развитието на историята. И по тази причина съсловието от останалите безделни "професионалисти" се преквалифицира- в министри, президенти, перачи, журналисти, търговци на влияние и други. Но моралната "дезинфекция", протекла в "благотворния" контакт с Държавна сигурност, остава за цял живот. Защото фактурата за продажба на душата се издава веднъж, независимо от цената или потребителя на услугата. Единствената насрещна фактура е пълната изповед и покаяние ... Защото категорията морал не е сред списъка на никоя агентурна структура.

Гласувалите 2 милиона българи имат правото, което никой не може да им отнеме, да променят оценката си за един президент, основана на неговото поведение, както като президент, така и преди това, всеки ден и час. Защото "времето е в нас и ние сме във времето", нали така?
цитирай
33. rat - Ние сме демократична държава. И...
31.03.2010 09:39
Ние сме демократична държава. Имаме мажоритарно избран кандидат за президент. Около 2 000 000 български граждани са гласували за него. Избран два поредни мандата. Нали искахме демокрация? Ето я. Това е тя. Мнозинството решава.
От всичките изброени точки съм съгласен донякъде само с точка 3. Останалите точки с смешни меко казано.
Какво означава според теб някой да бъде достоен за президент, кой/кои са тези, които могат да бъдат морални съдници. Ти ли? МНОЗИНСТВОТО РЕШАВА. ТО Е ЕДИНСТВЕНИЯ ОТОРИЗИРАН МОРАЛЕН И ВСЯКАКЪВ СЪДНИК. Всичко друго е безмислена гимнастика.
цитирай
34. haralanov - Гоце не е мой Президент!
31.03.2010 09:48
Първото изброено от теб основание е достатъчно!Да си агентура на комунистическата ДС и да си Президент на Държава от ЕС е НЕСЪВМЕСТИМО!
цитирай
35. pontis - rat,
31.03.2010 09:52
Няма да споменавам кои други са били избирани с мнозинство.
Не мисля, че моралът е категория от простата аритметика. Събиране и изваждане? Още по-малко "съдник". Иначе щяхме да имаме "другарски" съд. Може би отдавна моралът е излязъл "от употреба" и е дошло времето (което никога не си е отивало) да си припомним що е то. Беше нещо свързано с оценка на поведението. С доброто и злото. Звучи ли далечно познато? Или всичко, което мнозинството одобрява е добро?
цитирай
36. pontis - haralanov,
31.03.2010 09:56
мисля, че и първото е достатъчно. От него следват всички други "грехове". Но е късно да му подаряваме индулгенция. Нека се обърне към патриарха или към папата. Но в католическата вяра се изисква "изповед". (извинявай за архаизма).
цитирай
37. анонимен - Гоце заличи моралните категориите на ИНСТИТУЦИЯТА ПРЕЗИДЕНТ
31.03.2010 10:24
и знаят ли и децата, които ще гласуват за първи път какъв трябва да бъде ТЕХНИЯ президент?
Сн С
цитирай
38. pontis - анонимен 37,
31.03.2010 10:28
Е, ето вече знаят. Ловец, комунист, приятел на Доган и на Станишев, честолюбив и безскрупулен.
цитирай
39. boristodorov56 - По-важното е, което не си отбелязал, че е национален предател -
31.03.2010 10:40
и че е байрактар на Петата колона на Москва у нас.

За какъв държавен глава става въпрос?!

Може ли проводник на интереси на чужда страна в България, при това НЕсъюзническа - да бъде държавен грава?


Циганина Седефчов!
цитирай
40. lado - Ние сме демократична държава. И...
31.03.2010 15:00
rat написа:
Ние сме демократична държава. Имаме мажоритарно избран кандидат за президент. Около 2 000 000 български граждани са гласували за него. Избран два поредни мандата. Нали искахме демокрация? Ето я. Това е тя. Мнозинството решава.
От всичките изброени точки съм съгласен донякъде само с точка 3. Останалите точки с смешни меко казано.
Какво означава според теб някой да бъде достоен за президент, кой/кои са тези, които могат да бъдат морални съдници. Ти ли? МНОЗИНСТВОТО РЕШАВА. ТО Е ЕДИНСТВЕНИЯ ОТОРИЗИРАН МОРАЛЕН И ВСЯКАКЪВ СЪДНИК. Всичко друго е безмислена гимнастика.

А ако има престъпление срещу конституцията! А предателство?
А , това е Рат!
Добър ден, Рат! Изяде ли си кашичката? А уригна ли се? Браво на детето!
Не си ? А, това било коментар!?
цитирай
41. pontis - lado,
31.03.2010 15:19
Не се ядосвай, лека полека, един ден... Всичко принадлежи на тези, които имат търпение. Това разбира се не изключва постоянството.
цитирай
42. анонимен - @41 - pontis, постоянството
31.03.2010 15:22
е велико качество
Сн С
цитирай
43. vmir - Сега остава да убедиш в правотата си и паплачта, която гласува за него.
31.03.2010 19:50
Абе на теб изобщо пука ли ти кой те управлява, или просто си търсиш поводи да се покажеш? А, помисли малко какво постигаш така, де!
цитирай
44. hatanasov - ДС и КГБ
31.03.2010 23:39
Естествено, че всеки агент на ДС е национален предател. За каква национална сигурност говорят комунистите, след като ДС беше подчинена на КГБ. И в коя друга страна от бившия източен блок има демократично избран президент, след като е скрил принадлежността си към тайните комунистически служби.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: pontis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2060755
Постинги: 1003
Коментари: 8100
Гласове: 23093
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930