Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2010 23:06 - Кой каза, че в България не се случва нищо?
Автор: pontis Категория: Забавление   
Прочетен: 2328 Коментари: 11 Гласове:
-1

Последна промяна: 03.08.2010 23:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

Крими

 

Полицаи по бански следят за крадци по плажовете на Бургас, а скоро и в Банско, Централна баня и къпалнята „Мария Луиза”. Съгласно предложение за промяна в НК открадването на плувки на полицай ще бъде обявено за престъпление срещу държавния бюджет. Все пак банските им ги раздават служебно.

 

Свалянето на бански до или под коленете ще се счита за блудство с орган, независимо дали изпълнението е било камерно или концертно.

 

„Килърите” пуснати на свобода. Само един останал в ареста, защото имал калашник, но с него възнамерявал да изпълнява съпровод към песента „Калашников” от филма на Кустурица „Ъндърграунд”.

 

 

В света на животните

 

Общината налага глоби за липса на законна регистрация на кучета, като по време на проверките в столичните градинки и паркове общинските служители са подпомогнати от скучаещи полицаи. Следват проверки за адресна регистрация на безстопанствени мечки. Отговорник „Нешънъл Джиографик”.

 

 

Инвестиции

 

Бойко Борисов струвал с един милиард повече от Станишев, т.е. обратното – Станишев бил по-скъп с един милиард. Или Бойко Борисов спестил един милиард Станишев. Всъщност Станишев бил с един милиард по-скъпа инвестиция отколкото пожарникаря от Банкя. В резултат на разкритията не са настъпили промени на зеленчуковата борса, нито на световните фондови пазари.

 

 

Месни новини

 

Месото ще се казва „Стара планина”, а всичко останало – кебапче. Стара планина ще се казва Българска наденица. Въпрос на няколко препечатани страници в учебника по география.

 

Шопската салата ще се казва Учебник по история на България.

 

За мезето скоро не се предвижда БДС, но се обмислят наименованията „Левски” и ЦСКА.

 

 

Патоанатомия

 

В курортния център Созопол са намерени мощите на лицето Йоан Кръстител. Поставени са под строга полицейска охрана, за да не бъдат откраднати от претендиращите за наследството му социално слаби владици и други ортодоксални инвалиди. Според прокуратурата, при разкопките не са открити достатъчни данни за образуване на предварително производство срещу криминално проявени лица през първото хилядолетие преди или след извършваните от лицето нерегламентирани кръщения в река Йордан.

 

Мощите ще бъдат изложени за поклонение в специален мавзолей на Околовръстното, в Софийското Метро, или на Магистрала Тракия, които са три от седемте чудеса на транспорта в Европа. Според прогнозите на финансовото министерство, в най-близко време се очаква български археолози да открият и Атлантида, която незабавно ще бъде поставена под засилена полицейска охрана или задържана за 72 часа, в зависимост от оперативната информация.

 

 

Медии

 

По предложение на СЕМ всички национални телевизии трябва да включат в наименованието си съкращението ББЦЦТТЦЦ, (т.е. ББ, Цецка Ц., Тр. Тр. и Цв. Цв.) Според някои, съкращението било тавтология и можело да бъде заменено от съкращението ГМО. Според други, предложеното съкращение е лесно запомнящо се, макар и трудно произносимо от самоосигуряващи се със средна интелигентност.

 

Поради липса на благозвучие от съкращението са изключени Вежди Рашидов, Анна- Мария Борисова и Ив Сен Лоран.



Светски

Травеститите от площад Македония са подали колективна жалба за дискриминация до Европейския съд, защото според тях българската полиция ги търсела в Кърджали, докато те инвестирали време и услуги в центъра на столицата.

 


Спорт

 

Най-известният български спортист генерал Бойко Борисов спечели 20,000 кебапчета в мач на тенис.

 

 

 

Международни

Български граждани с новоиздадени документи за самоличност заминаха за чужбина. Няколко министерства обмислят законопроект за затваряне на държавната граница като гаранция за пенсионната реформа, увеличаване разходите на МВР и изграждане на нова спортна зала.

 





Тагове:   България,   каза,


Гласувай:
39



Следващ постинг
Предишен постинг

1. yuliya2006 - БАТЕ БОЙКО КАТО ТИ ПРАТИ НЕКОЙ АГЕНТ ...
03.08.2010 23:19
БАТЕ БОЙКО КАТО ТИ ПРАТИ НЕКОЙ АГЕНТ ПОД ПРИКРИТИЕ ША ВИДИШ ТИ СМЕЛОСТ...А МОЖЕ ДА ТИ ПРАТИ НЕКОЯ ЕФИРНА МУЗА ГЛАВАТА ДА ТИ ЗАВЪРТИ И ХАК В ПАНДИЗА...

УСМИВКИ СМЕЛО МОМЧЕ..УСМИВКИ! СВЕТА Е ЗА СМЕЛИТЕ..ТЕ ОСТАВАТ СТЪПКИ ПО ПЯСЪКА... А НЕ ЗА СИВИТЕ МИШКИ..ОТ ТЕХ ПЕПЕЛ И СМРАД

С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
2. injir - Много интересна е тая държава. . .
03.08.2010 23:29
Много интересна е тая държава...
цитирай
3. lado - Здравей! И една днешна новина - ...
03.08.2010 23:52
Здравей!
И една днешна новина - отново (значи вече се е случвало - не е новина) намаляват заплатите в БАН - стартова - 300 лева, професор - 500
Е , досега ако не са се сетили да емигрират, то вече няма накъде! Но може да се пробват като всякакви други наемни работници - ще взимат минимум двойно. Стига да не са твърде изнежени от интелектуалната си дейност.
Но ако продължават да ходят на работа и след тая мизерия - Дянков може да се опита да им продава билети , за да изпълняват служебните си задължения, след като са такива ентусиасти. Не искам процент за идеята ....
цитирай
4. pontis - lado,
04.08.2010 00:08
ами да си подаваме документите... 300 кинта е супер. За тебе - 500, като професор. Може и без Стара планина. Ще обядваме само мексиканско - царевични питки с пържен боб. Вземаш ли ме за асистент. Едно време проф. Евгени Танчев ми предлагаше да стана аспирант по Буржоазно конституционно право.
цитирай
5. osi4kata - аз като собственик на блогбг
04.08.2010 00:38
и още няколко новозеландски сайта за лов, риболов и порнография ще ви осигуря подслон в уелингтън - добре сте дошли :))))))

шегувам се, разбира се ;)

хахахахха
цитирай
6. bamby13 - Сетих се за Крюшо, как дебнеше ну...
04.08.2010 01:31
Сетих се за Крюшо, как дебнеше нудистите . хахахха
цитирай
7. dolsineq - Веднъж и за жените да се помисли - ...
04.08.2010 12:35
Веднъж и за жените да се помисли - "Полицаи по бански..." Имам един въпрос: " на нудисткия плаж полицаите по бански ли ще са? ...;)
цитирай
8. lado - ами да си подаваме документите. . . ...
04.08.2010 14:10
pontis написа:
ами да си подаваме документите... 300 кинта е супер. За тебе - 500, като професор. Може и без Стара планина. Ще обядваме само мексиканско - царевични питки с пържен боб. Вземаш ли ме за асистент. Едно време проф. Евгени Танчев ми предлагаше да стана аспирант по Буржоазно конституционно право.

Май ще сме единствените , които ще искат да работят там - обаче дай да изчакаме тълпата , която напуска БАН , да се извърви, че ще ни стъпкат!
цитирай
9. haralanov - Здрасти!
04.08.2010 14:19
Страхотни новини.Толкова страхотни,че с малко разменен словоред ще се повтарят същите след месец-два време!
цитирай
10. shturec1 - haralanov
05.08.2010 09:30
Как няма да са същите, като в тази държава и на тяхната възраст (над 45) нямат никакви шансове никъде.
цитирай
11. sinequanon - Pontis....
01.09.2010 13:43
откъде ги намираш такива.... :P:P
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: pontis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2046759
Постинги: 1003
Коментари: 8100
Гласове: 23093
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031